Mijn aanpak

Iedere baby, kindje en familie is anders en niemand kent jouw kind beter dan jezelf. Elk kindje heeft zijn eigen temperament en iedere familie heeft zijn eigen opvattingen over opvoeden en wat belangrijk is binnen het gezin. Daarom bied ik meerdere bewezen slaapcoachingsmethoden, zodat deze altijd passen bij jouw kleintje en gezin en bij wat jullie belangrijk vinden.

Kinderslaapcoach in Arnhem

Alle aspecten rondom slaap

Tijdens mijn begeleiding kijk ik naar alle aspecten die van invloed kunnen zijn op slaap, zoals eten, onderliggende fysieke problemen of slaapomgeving. Alleen op die manier weet je dat je op een goede manier aan slaap kunt werken en creƫer je een optimale situatie waarin jouw kindje op een goede manier kan leren slapen.

Responsieve methoden

Alle slaapmethoden die ik gebruik zijn responsief, wat betekent dat je reageert op het huilen van jouw kindje. Ik zal altijd het advies geven om jouw kindje te helpen en te ondersteunen bij het leren slapen, waarbij je bij de ene methode heel veel bij je kindje aanwezig bent en bij een andere methode je kindje iets meer de ruimte geeft. Dit is afhankelijk van wat jullie willen als ouders en het temperament van jullie baby of kind.

Duidelijk en helder plan

Je leert waarom we bepaalde veranderingen moeten aanbrengen. Ik maak voor jullie een op maat gemaakt plan dat duidelijk en helder is zodat je weet wat je in welke situatie moet doen en begeleid jullie bij elke stap.

Little Big Dreamers biedt verschillende diensten aan om jullie te helpen met het bereiken van jullie doel, zoals een online consult of een persoonlijk coachingstraject. Op onze social media kanalen vind je veel gratis tips om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Ga naar onze diensten

Klaar voor verandering?

Download hieronder GRATIS 5 liefdevolle stappen naar meer slaap in de eerste 5 maanden.

Nieuwsbrief