Over Little Big Dreamers

Ik ben Marlies Emmelot. Als gecertificeerd slaapcoach help ik vermoeide ouders om hun baby of kindje beter te leren slapen. Mijn missie is om jouw kindje slapen (weer) fijn te laten vinden en om meer slaap en rust te brengen binnen jouw gezin. Ik woon in Arnhem, maar help gezinnen door heel Nederland.

kinderslaapcoach arnhem

Als (tweeling)moeder van drie kinderen weet ik hoe groot de invloed van slaap is op het gezin, je eigen functioneren en alles daaromheen zoals werk en sociaal leven. De combinatie alleen al is veeleisend, laat staan met te weinig slaap.

Na de geboorten van mijn kinderen ontdekte ik dat je voor, tijdens en na de zwangerschap op heel veel vlakken hulp geboden wordt, maar er weinig begeleiding is rondom slapen van baby’s of kinderen. Terwijl zo veel ouders hier tegenaan lopen en het zo’n grote impact kan hebben op de hele familie. Zelf zat ik ook met veel vragen: zijn deze hazenslaapjes normaal, waarom krijg ik mijn baby niet in slaap, moet ik mijn tweeling samen of juist apart laten slapen?

Op internet vind je veel (tegenstrijdige) informatie maar dit is vaak algemeen, of het sluit niet aan bij het temperament van jouw kindje of de situatie van jouw gezin. Als je dan ook nog eens een groot slaaptekort hebt, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Dan wil je een duidelijk idee of plan hoe je dit kunt oplossen.

Dat was het moment dat ik besloot om de opleiding tot ‘Baby Sleep Consultant’ te volgen, baby- en kinderslaapcoach te worden en Little Big Dreamers op te richten. Zodat ik jou kan helpen met een duidelijk, concreet en op maat gemaakt stappenplan gebaseerd op bewezen methoden én die passen bij jouw gezin en kindje. Zodat je weet wat je moet doen om slaapproblemen op te lossen en je jouw kindje kan leren om slapen (weer) fijn te laten vinden.

Lees meer over mijn aanpak

Volg ons op instagram

Klaar voor verandering?

Download hieronder GRATIS 5 liefdevolle stappen naar meer slaap in de eerste 5 maanden.

Nieuwsbrief