Ervaringen

Lees hier over ervaringen van ouders die dankzij Little Big Dreamers meer (nacht)rust hebben en betere slaap.

Alle dagen zijn we nog blij dat we jou hebben ingeschakeld toen Puck niet van haar slaapassociatie af kwam. Nu is ze 1,5 en heeft het weer even moeilijk met inslapen. Maar dankzij jou goede tips weten we nu wat we moeten doen. Ze slaapt vooral heel goed en daar zijn we je nog steeds dankbaar voor!

Marlies was een ontzettend fijne coach voor ons. Ze gaf ons de handvatten die wij nodig hadden en binnen no time hadden we resultaat. De communicatie was altijd duidelijk en snel, vaak hadden we binnen een uur reactie op onze vraag. Zeker een aanrader voor iedereen die een baby heeft met slaapproblemen en ook zelf graag weer wat meer wil slapen.

Marlies denkt echt met je mee. Dankzij de adviezen van Marlies hebben wij nu een dochter die zelf in slaap kan vallen en langer doorslaapt! Wat wij vooral erg prettig aan Marlies vonden is dat zij altijd bereikbaar was vooral tijdens de momenten dat het even wat moeilijker was kon ze ons geruststellen en motiveren om vol te houden. Onze dank is zeer groot!

Na een aantal maanden van slecht inslapen van onze dochter hebben we Marlies gebeld. Wat een fijn, helder en rustig gesprek was dat. Er waren slaapassociaties die overwonnen moesten worden. Na het bespreken van de methode zijn we direct aan de slag gegaan. Na een paar dagen nog contact met Marlies gehad voor vragen die bij ons op kwamen. Wat heeft dit ons en onze dochter goed geholpen. Mede dankzij Marlies slaapt onze dochter al haar slaapjes weer zelf in en ook weer door… dit hadden we echt eerder moeten doen. We hebben nu een vrolijker kind!

Na een tip van een vriendin heb ik contact opgenomen met Marlies en heeft zij ons goed geholpen. Ze neemt haar tijd, denkt goed mee en probeert een manier te vinden wat goed voor de baby en ons (ouders) voelt. Wij hadden teveel slaapassociaties en moesten een aantal patronen doorbreken. Wij zijn maar gelijk aan de slag gegaan en kregen bijsturing van Marlies. Na een paar dagen zagen wij verbeteringen. Avonden kreeg ik weer terug. Nog steeds als hij in een sprongetje zit proberen we de tips op te zoeken en passen wij het toe.

Wat zijn wij blij dat Marlies ons heeft geholpen. Na 9 á 10 maanden moest het toch een keer lukken om door te slapen. En jawel! Dankzij goede tips en begeleiding is het patroon hier doorbroken. Zo fijn!

Marlies heeft ons geholpen om onze zoon van (toen) 5 weken langere stukken achter elkaar door te laten slapen, en na de nachtvoeding weer in slaap te krijgen. We kregen een uitgebreid slaapplan, met daarin ook veel aandacht voor wat normaal is op deze leeftijd, en welke aanpassingen we kunnen doen. Super fijn! En het resultaat is helemaal heerlijk: de kleine man (nu 8 weken) valt nu prima in slaap na een voeding en slaapt ’s nachts flinke stukken achter elkaar door.

Marlies heeft ons goed geholpen met onze knul van (toen) 4 maanden. Hij sliep ‘s nachts al onwijs goed, alleen overdag waren alle dutjes enorme struggles waar iedereen chagrijnig van werd en we met een oververmoeide baby zaten. Nu hebben we een baby die al veel beter zn dutjes doet, in ieder geval de slaapcyclus af maakt en deze steeds vaker aan een volgende slaapcyclus kan knopen. Onze kleine man is vrolijker, we hebben een ritme waarmee we onze dag een beetje kunnen plannen.

Volg ons op instagram

Klaar voor verandering?

Download hieronder GRATIS 5 liefdevolle stappen naar meer slaap in de eerste 5 maanden.

Nieuwsbrief