Contact

Via onderstaand formulier kun je aangeven van welke dienst je gebruikt wilt maken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op, Heb je vragen over mijn dienstverlening of wat slaapcoaching inhoudt? Bekijk dan de veelgestelde vragen onderaan deze pagina om te zien of je daar het antwoord kan terugvinden.

Contactformulier
Privacy policy

Contactgegevens

T. 06-46071960
E. info@littlebigdreamers.nl

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de vragen die het vaakst gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met me op via bovenstaand formulier. Ik help je graag verder.

Eigenlijk kun je direct na geboorte aan de slag gaan om jouw baby’tje goede slaapgewoonten aan te leren. Je bent dan niet aan het slaapcoachen, maar probeert eventuele slaapproblemen voor te zijn. Een goede hechting staat hierbij voorop. Slaapcoaching kan vanaf de leeftijd van 4 maanden.

Dat ligt een beetje aan de slaapcoachmethode die we samen kiezen en hoe consistent de methode wordt toegepast. Vaak zien we binnen twee weken goede vooruitgang en resultaten.

Via de website kun je een online consult direct inplannen. Je kunt er dan voor kiezen om dit met of zonder beeldbellen te doen. Na het boeken ontvang je een link naar een intakeformulier. Met dit intakeformulier krijg ik een goed beeld van jouw slaapvraag en dit dienst als basis voor het consult. Het consult bestaat uit een gesprek van een uur. Hierin krijg je adviezen en handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt na het consult. Na afloop wordt een samenvatting van het gesprek per mail verstuurd. Een telefonisch consult is heel erg geschikt voor afgebakende vragen of problemen of voor new borns.

Tijdens een coachingstraject begeleid ik jou twee of drie weken en hebben we binnen het traject regelmatig contact. Na het boeken van het coachingspakket dat bij jouw situatie past, ontvang je een intakeformulier. Nadat we deze besproken hebben, ontvang je een slaapplan op maat dat helemaal is afgestemd op jullie situatie en baby. Tijdens het coachingstraject hebben we regelmatig contact over hoe het gaat.

Slaapcoachen zonder dat je baby of kindje moet huilen, is eigenlijk onmogelijk welke methode je ook kiest. Huilen is een manier van communiceren komt in dit geval door vermoeidheid en verandering, omdat we iets ander het veranderen zijn waaraan jouw kindje gewend is en hieraan moet wennen. Ik kies altijd een methode waarbij ouders zich prettig voelen en het hierdoor goed kunnen volhouden.

Dat ligt ligt helemaal aan jullie voorkeur. Ben je ‘go with the flow’ en volg je de (verschillende) ritmes van jullie tweeling of houd je je tweeling liever in ongeveer dezelfde routine? Tweelingen kun je prima tegelijk slaapcoachen en soms is het beter om ze (tijdelijk) even apart te leggen. Ik denk hierover graag met jullie mee.

Klaar voor verandering?

Download hieronder GRATIS 5 liefdevolle stappen naar meer slaap in de eerste 5 maanden.

Nieuwsbrief